• 35 jaar ervaring in speciale diëten voor onderzoeksdieren
  • Optimale kwaliteit
nl
Menu

Alles voor de voeding, verzorging & huisvesting van onderzoeksdieren

Carfil Quality is reeds 35 jaar leverancier van voeding, verzorging en huisvesting voor onderzoeksdieren aan de life science sector en biomedische onderzoekscentra.

Meer over Carfil quality

Ons assortiment

Voeding

We leveren hoogwaardige voeding, speciale diëten en Solid Drink® voor onderzoeksdieren volgens de strengste kwaliteitscontroles.

Aanbod voeding

Bedding

Ons aanbod bedding voldoet aan de eisen van elke type dier. Bedding op basis van hout, maïs of cellulose. Bestraald of onbestraald.

Aanbod bedding

Kooiverrijking

Kooiverrijking is essentieel voor het welzijn van de dieren. Carfil biedt diverse kooiverrijking voor knaagdieren, honden, varkens en primaten. Voor eenmalig of herhaaldelijk gebruik.

Aanbod kooiverrijking

SPF-konijnen

Voor uw biomedisch onderzoek kunt u bij ons terecht voor specifieke pathogeenvrije konijnen (SPF), alsook voor advies over voeding en verzorging.

Aanbod SPF-konijnen

Huisvesting

Ontdek het meest complete assortiment huisvesting voor onderzoeksdieren. Van kooien tot rekken, drinksystemen en andere toebehoren. In polycarbonaat, polysulfon en meer.

Aanbod huisvesting

Laboratoriumapparatuur

Onze functionele toestellen en uitrusting voldoen aan de strengste normen voor het animalarium. Van beddingdump tot autoclave en apparatuur voor ingrepen.

Aanbod laboratoriumapparatuur

Vragen? Wij helpen u graag!

We garanderen een optimale service en de beste kwaliteit voor onderzoek en labo. Onze producten voldoen aan alle wettelijke voorschriften: lSO 9001 en GMP-richtlijnen.

Contacteer ons vrijblijvend

Besparen?

Samen komen we tot de meest kostenefficiënte oplossing. Op zoek naar reeds gebruikt labomateriaal?

Contacteer ons