• 40 jaar ervaring in speciale diëten voor onderzoeksdieren
  • Optimale kwaliteit
nl
Menu

Nieuws

Nieuwsbrief December 2017

PRODUCT IN DE KIJKER: STANDAARDVOEDING

Onze standaardvoeding voor knaagdieren wordt in België geproduceerd in een productiefaciliteit die voldoet aan alle normen. Per geproduceerde lotnummer wordt een Weende-analyse (vocht, ruw vet, ruw eiwit, ruwe as en ruwe celstof) uitgevoerd. Extra analyses kunnen uitgevoerd worden tegen betaling op vraag van de klant. Dit gebeurt steeds door geaccrediteerde laboratoria.

Naast het Carfil assortiment kunnen wij ook producten uit het assortiment van Altromin aanbieden, een Duitse producent van voeding en speciale diëten voor de life science sector. Voor alle mogelijke dieren leveren wij de geschikte voeding bestraald of niet-bestraald, al dan niet autoclaveerbaar.

PRODUCT IN DE KIJKER: KOOIVERRIJKING OP BASIS VAN CELLULOSE

De Cello Dome is gemaakt van eerste persing cellulosevezels. Het product is schoon, waterdicht en licht om te hanteren. De Cello Dome is milieuvriendelijk; voldoet aan de PEFC-normen en is gecertificeerd.

CARFIL & UNO 

CARFIL is exclusief verdeler van UNO in België & Groot Hertogdom Luxemburg. UNO produceert allerlei producten voor de researcher in de life science sector, gaande vanhuisvesting en identificatie tot infusietechnieken en anesthesie. Het bedrijf heeft alle expertise in huis, van design en engineering tot produceren en monteren.

OPSLAGRUIMTE CARFIL QUALITY IS UITGEBREID

Carfil Quality beschikt nu over een eigen opslagruimte van 800m² in de industriezone Bentel in Oud-Turnhout. Om aan de stijgende vraag naar producten te kunnen voldoen, werd de opslagruimte die al 600m² besloeg, in juni 2017 uitgebreid met nog eens 200m². Op deze manier is er meer voorraad van onze producten om klanten zo snel en flexibel mogelijk te leveren. Vanuit deze vestiging vertrekken alle leveringen voor binnen en buiten Europa.

KERSTVAKANTIE

Graag maken wij van deze mogelijkheid gebruik om u te informeren dat wij vanaf 25 december 2017 tot en met 2 januari 2018 gesloten zijn. Vanaf woensdag 3 januari 2018 staan onze medewerkers weer voor u klaar. Het Carfil-team wenst u prettige feestdagen en een succesvol 2018.